فهرست:
چکیده مقاله: تصحیح ضریب توان یکی از بهترین سرمایه گذاریها برای کاهش هزینه های انرژی است که در زمانی اندک هزینه ی خود را بر می گرداند. پیشرفت های صورت گرفته در سالهای اخیر، اطمینان و ظرفیت سیستمهای جبران سازی را افزایش داده و نصب آن را ساده نموده است. در بسیاری از موارد طراحی سیستم و برآورد ابعاد آن، به دلیل افزایش سالانه ی هارمونیک ها چه در شبکه های فشار ضعیف و چه در شبکه های متوسط، سخت تر شده است. مبدل های قدرت، کنترل کننده های موتوری، مبدلهای فرکانس ثابت، تلویزیونها و کامپیوترها به شبکه هارمونیک تزریق می کنند. این هارمونیک ها ممکن است توسط امپدانسها و خازنهای شبکه تقویت شود.
فهرست:
چکیده مقاله:
پیشرفت فن آوری اینترنت و شبکه های ارتباطی در دهه های اخیر ایجاب می نماید تا به لزوم بکارگیری شبکه های ارتباطی در صنعت و در این راستا شبکه ای کردن دستگاهها و سنسورهای صنعتی بپردازیم. در این مقاله نگاهی اجمالی به اتوماسیون صنعتی و نقش شبکه های ارتباطی در توسعه صنعت داریم. در ابتدا با بیان تاریخچه اتوماسیون صنعتی , به ذکر اطلاعات پایه اعم از سطوح سلسله مراتبی اتوماسیون صنعتی و پروتکل MAP ( پروتکل اتوماسیون صنعتی) می پردازیم. در ادامه ملزومات اساسی طراحی و ارتباطات قسمتهای مختلف یک شبکه صنعتی شرح داده می شود و با اشاره به توسعه شبکه های ارتباطی به نقش ارزنده اتصال دستگاهها و سنسورها در دنیای صنعت می پردازد.
انواع شبکه های صنعتی با ذکر محاسن و معایب هر یک بررسی شده و نشان می دهد که چگونه می توانیم شبکه های سرعت بالا مانند Ethernet را با شبکه های سطح پایین تر (مانند : Fieldbus) جهت افزایش کارایی ترکیب نمود و همچنین اهمیت استفاده از پردازنده ها و رابطهای کامپیوتری در مدیریت هرچه بیشتر اطلاعات تبادلی و chip های از قبل برنامه ریزی شده (Asic) شرح داده می شود. در پایان با بیان پیشنهادهایی جهت طراحی یک شبکه ارتباطی در صنعت به کار خود خاتمه می دهد.
فهرست:
چکیده مقاله: از عنوان این نوشته بر میآید که مطالبی مناسب برای تازه کارها و یا عکاسان تفننی در بر داشته باشد. اما کسانی که دائما با دوربین و عکاسی سر و کار دارند نیز ممکن است بعضی وقتها با خواندن مطالبی که مدتها است در گذشت ایام از یاد بردهاند چیزی برای یادآوری و یا حتی یاد گرفتن بیابند. کسانی که در هر سال هزاران عکس میگیرند این مطالب بطور تجربی ملکه ذهنشان شده است، ولی خیلیها برای به خاطر آوردن و بکار بردن این موضوعات باید فسفر زیادی بسوزانند!!
بیشتر عکسهایی که ما میگیریم برههای از زندگی ما و اطرافمان را ثبت میکند. برای این که این عکسها دارای روح باشند و به بهترین وجه منظور ما را برسانند نیاز داریم که قوانین اولیهای را رعایت نماییم و ضمنا به دانشی کامل در مورد توانائیها و محدودیتهای دوربینی که با آن کار میکنیم نیاز خواهیم داشت.
همه این مقدمات و بازار گرمیها برای این بود که بگویم در اینجا ایدههایی برای بهبود عکسها عنوان شده که در دوبخش شناخت دوربین و بخش اشاراتی به ترکیب بندی دسته بندی شده است.
فهرست:
چکیده طرح : رشد سریع جمعیت در دهه های ۱۳۵۰ و ۶۰ موجب تغییر در ساختار جمعیتی کشور گشته است به گونه ای که جمعیت ایران تبدیل به جوان ترین جمعیت در میان ملل جهان شده است. در عین حال این موضوع موجب بروز برخی مشکلات در ساختار اجتماعی مانند رشد بیرویه متقاضیان کار از سویی و جذب سهم عمدهای از بودجه کشور به امور جاری نظیر تامین بهداشت و آموزش همگانی از دیگر سو شده است که این انر نیز به نوبه خود سبب افت در روند رو به رشد زیر ساخت های عمرانی و صنعتی و به تبع آن افزایش نرخ بیکاری شده است. از دیگر سو خیل جمعیت جویای کار به منظور مقابله با معضل بیکاری ، روی به مدرک گرایی آورده و تنها راه اشتغال مناسب را در ادامه تحصیل و راهیابی به مراکز آموزش عالی یافته اند. در این رهگذر ، آزمون ورودی دانشگاههای کشور اهمیتی فزاینده یافته است ، به نحوی که حساسیت زیاده از حد دانشآموزان و خانواده ها به این مساله موجب شده است عده زیادی افراد فاقد تخصص های مرتبط ، گام به وادی آموزش دروس برای داوطلبان آزمون سراسری نهند و در این میان به کسب منافع خود بپردازند. با این اوصاف ، آموزشگاههای آزاد علمی میتوانند ضمن استفاده از نیروهای تحصیلکرده و دارای صلاحیت، علاوه بر پاسخگویی به نیازهای آموزشی داوطلبان ، سهمی در اشتغال فارغالتحصیلان دانشگاهی داشته و بازده مناسبی نیز از این فعالیت اقتصادی – فرهنگی ببرند. ضمن اینکه با افزایش نسبت دختران در میان داوطلبان ورود به دانشگاهها به بیش ازنیمی از کل داوطلبان، احداث آموزشگاههای آزاد علمی دخترانه در قالب تعاونی های بانوان دارای توجیه مناسب اقتصادی خواهد بود.
مکان مورد نیاز طرح ، شامل یک باب ساختمان با کاربری اداری به مساحت تقریبی ۹۰ متر مربع میباشد که ارزش هر مترمربع آن چهار میلیون ریال وهزینه کل خرید محل ۳۶۰ میلیون ریال برآورد میشود.
....
چکیده طرح : از نظر تاریخچه،پرورش قارچ در هاله ای از ابهام به سر برده.قبلاً از قارچ ها به عنوان مواد توهم زا درفالگیری استفاده میکردندوقارچ راگوشت خدا می نامیدند،ولی بدون شک معلوم شده است که قارچ برنج که درچین تقریباًاز۲۰۰۰سال قبل با ساده ترین روش والهام از طبیعت برروی چوب درختان کشت می شده است وتکنولوژی روش کاشت این قارچ ها جزءهنرهای خیلی قدیمی و محرمانه ی این سرزمین ها بوده است،فقط تاریخ مشخص درپرورش قارچ دکمه ای بدست آمده است که طبق آن کاشت این قارچ درحدود ۷۰۰سال قبل ازمیلاد درحومه ی پاریس بوسیله ی یک باغبان ناشناس فرانسوی صورت گرفت.کشت قارچ درگلخانه ها برای اولین بار درحدود سال ۱۷۵۴درسوئد ابداع شد وسپس به انگلستان وسایرنقاط اروپا گسترش یافت. درسال ۱۹۰۱ درایالات متحده ی آمریکا،سالنهای استاندارد پرورش قارچ ساخته شد.توسعه تجربه ی تکنولوژی، ازیک سو ویاری جستن از دانشمندان ازسوی دیگرزمینه ی بوجود آمدن ایزوله های خالص-درنهایت تهیه ی بذر خالص-امکان تولید صنعتی قارچ را درسطح وسیع فراهم آورد ودرانستیتو پاستورفرانسه،روش های علمی کشت وجوانه زدن اسپور وتولید آسان درشرایط تبدیل ابداع نمودند وتا سال ۱۹۰۵به صورت یک راز دراختیار انستیتوپاستور باقی ماند.
فهرست :
مناسب جهت ارائه پروژه دانشگاهی و اخد تسهیلات بانکی جهت اجرای طرح
چکیده طرح : پرواربندی یکی از روشهای اساسی برای جلو گیری از کاهش تولیدات گوشت قرمز محسوب میشود و در این حرفه علاوه بر جلو گیری از ضایعات پنهانی و صرف علوفه نا متعادل ، با زمانی کوتاه دام بنا به استعداد به وزن مطلوب و قابل قبول رسیده و ضمن جلو گیری از کشتار زود هنگام دام ما مقادیر قابل توجهی گوشت قرمز استحصال خواهیم نمود و علاوه بر گوشت قرمز ، سایر محصولات جانبی نیز بدست خواهد آمد که هر کدام دارای ارزش قابل توجهی خواهند بود و همچنین از استخوانهای این دامها علاوه بر تهیه پودر استخوان جهت خوراک دام مواد مغذی و معدنی جهت خاک و بالا بردن باروری آن بازیافت خواهد گردید. اهداف طرح عبارتند از :
۱ – تأمین بخشی از نیاز جامعه به پروتئین حیوانی در راستای تحقق نسبی استقلال غذایی دامی
۲ – افرایش تولیدات ظرفیت دامی
۳ – جلو گیری از کشتار دامها قبل از وزن مطلوب و استفاده بهینه از منابع موجود
۴ – فر آیند نمودن تولیدات زراعی و افزایش ارزش افزوده محصولات زراعی
۵ – ایجاد اشتغال و بوجود آوردن در آمد صحیح برای جامعه
۶ – حفظ مراتع کشور با جلوگیری و کم نمودن فشار چرای دام
فهرست :
طرح توجیهی تولید سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی
مناسب جهت ارائه پروژه دانشگاهی و همچنین اخذ تسهیلات بانکی و اجرای طرح
چکیده طرح : گردش نقدینگی سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی در جهان سالانه بالغ بر ۶۰۰ میلیارد دلار می باشد و در این میان بخش عمده ای از آن سهم اسرائیل است. اسرائیل علیرغم وسعت کم و نداشتن منابع سنگ های قیمتی با ارزش از نظر تجارت جهانی نقش عمده ای را ایفا می نماید و این امر صرفاً با فعالیت این کشور بر روی فرآوری سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی محقق گشته است. فرآوری صحیح و به روش های مکانیزه و جدید بر روی اینگونه سنگ های باعث ارزش افزوده بسیاری می گردد و علاوه بر آن می تواند نقش اساسی در ایجاد اشتغال نیز ایفا نماید. نرخ سرمایه گذاری سرانه اشتغال در این بخش بسیار کمتر از بخش های دیگر صنعتی و حدود ۲۰ تا ۲۵ درصد آنها می باشد و از سوی دیگر در فضای برای ایجاد اشتغال ۴ تا ۵ متر مربع برای هر نفر می باشد.
فهرست :
با خرید تخم ، جوجه یا مولد می توان شروع به کار کرد: تخم ها را خریده و جوجه ها را تفریخ کنید. این کار نیاز به سرمایه اولیه دارد و بعد از 2 سال نتیجه می دهد. • جوجه های یک روزه خریداری کرده و تا رسیدن به مرحله مولد آنها را پرورش دهید. این روش،• روش مناسبی است که در ایران متداول است.در انتخاب این روش باید به نگهداری جوجه ها دقت زیادی کرد تا مرگ و میر آنها به حداقل برسد. • خریداری جوجه های 3 ماهه روش متداول دیگری است که می توانید استفاده کنید و اگر چه هزینه بر تر می باشد،• اما آمار مرگ و میر آن نیز پایین تر است. • شترمرغ های یک ساله بخرید.این کار فرصت انتخاب پرندگان با کیفیت تر را در سال بلوغ جنسی فراهم می کند اما نیازمند سرمایه نسبتا بالایی است. • مولد های اصلاح شده خریداری کنید که این کار بسیار هزینه بر است اما بلافاصله شما را به سوددهی می رساند.
راهنمایی و توصیه های کاربردی جهت آغاز فعالیت پرورش شترمرغ ...(کاملترین فایل آموزشی در مورد پرورش شتر مرغ از خرید تا فروش شترمرغ)
چکیده طرح : پروژه ای که مشاهده می کنید در رابطه با طرح توجیهی احداث کارخانه تولید محصولات سوسیس و کالباس می باشد که این پروژه بسیار کامل و جامع بوده و شامل قسمت های سرفصل و عناوین قسمت ها و دارای نقشه کامل از طرح اماکن موجود در کارخانه می باشد و چیزی بالغ بر ۱۴۰ صفحه نیز متن این پروژه می باشد.
فهرست :
بخش اول : کلیات و شناخت طرح
تاریخچه
ارزش غذایی محصولات
تعاریف و مشخصات فنی سوسیس و کالباس
طبقه بندی انواع مختلف سوسیس و کالباس
فرمولاسیون سوسیس و کالباس
استانداردهای میکروبیولوژیکی کالباس و سوسیس
بخش دوم : مطالعه بازار و بازاریابی
مطالعه بازار
میزان مصرف گذشته کالا و همچنین صادرات و واردات
مقادیر صادرات طی چند سال اخیر به کشورهای صادر شده
تحلیل مصرف گذشته و پیش بینی تقاضا
بازاریابی
تحلیل مصرف کنندگان و سیاست های حاکم بر بازار
فروشندگان فرآورده های گوشتی
طرح محصول
بسته بندی
قیمت گذاری
توزیع ، تبلیغ و پیشبرد فروش
یافتن محل مناسب جهت اجرای طرح
بخش سوم : مطالعات فنی و مهندسی
ظرفیت و برنامه تولیدی
جایگاه صنعت سوسیس و کالباس در صنعت کشور
تعیین محدوده ظرفیت اقتصادی
مشخصه عملکرد واحد
تعیین ظرفیت و برنامه تولید
مواد اولیه و افزودنی
مواد اولیه بسته بندی
روشهای مختلف تولیدی و انتخاب بهترین روش
بخش سوم : مطالعات فنی و مهندسی
تشریح فرآیند منتخب
فرمولاسیون
کاتریزاسیون (اختلاط مواد اولیه )
پر کردن
دود دادن
پختن
لیست ماشین آلات فرآیند منتخب
کنترل کیفیت فرآیند منتخب
تجهیزات مورد نیاز در آزمایشگاه کنترل کیفیت
تاسیسات عمومی مورد نیاز
آزمایشگاه و تعمیرگاه
وسائل نقلیه مورد نیاز
تاسیسات برق
مصرف برق تاسیسات
برق مورد نیاز کل واحد
تاسیسات آب
برآورد آب روزانه واحد
تاسیسات سوخت رسانی
تاسیسات بخار
تاسیسات هوای فشرده
تجهیزات رفع آلودگی
سایر تاسیسات عمومی
تاسیسات سردخانه
تجهیزات سرمایش و گرمایش سالنها
تجهیزات اطفاء حریق
باسکول
جمع بندی تجهیزات و تاسیسات جانبی
محاسبه میزان مواد اولیه
میزان مواد اولیه سوسیس آلمانی
میزان مواد اولیه کالباس لیونر
میزان مواد اولیه کالباس مارتادلا
میزان مواد اولیه ژامبون گوشت
بخش سوم : مطالعات فنی و مهندسی
میزان مواد اولیه سوسیس بلغاری وکالباس خشک
نیروی انسانی مورد نیاز
مدیریت
تعداد کارگران خط تولید
کارکنان تعمیر گاه و تاسیسات
کارکنان اداری و خدمات
محاسبه سطح زیر بنای ساختمانها و سطح زمین
مساحت سالن تولید
مساحت مورد نیاز انبار و سرد خانه
مساحت تاسیسات جانبی
مساحت ساختمان اداری رفاهی و خدماتی
مساحت زمین و محوطه سازی
اثرهای طرح بر محیط زیست
بخش چهارم :مطالعات مالی و اقتصادی طرح
برنامه تولید سال آینده
سرمایه گذاری مورد نیاز طرح
سرمایه گذاری ثابت طرح
مشخصات زمین
ساختمان سازی
ماشین آلات مورد نیاز طرح
تاسیسات آب مورد نیاز
تاسیسات برق مورد نیاز
تاسیسات سرد خانه
آزمایشگاه و تعمیرگاه
تاسیسات سرمایش و گرمایش
سایر تجهیزات
وسائل نقلیه مورد نیاز
وسائل اداری
هزینه های قبل از بهره برداری
بخش چهارم :مطالعات مالی و اقتصادی طرح
جمع بندی میزان سرمایه گذاری ثابت طرح
سرمایه در گردش مورد نیاز
هزینه های تولیدی
هزینه های مواد اولیه
حقوق و دستمزد
میزان انرژی مصرفی سالیانه
هزینه استهلاک
هزینه تعمیرات و نگهداری
هزینه های عملیاتی
هزینههای ثابت
هزینه های متغیر
قیمت تمام شده محصولات و محاسبه سود سالیانه
قیمت تمام شده سوسیس آلمانی
کل هزینه سوسیس آلمانی
قیمت تمام شده کالباس لیونر
کل هزینه کالباس لیونر
قیمت تمام شده کالباس مارتادلا
هزینه متغییر کالباس مارتادلا
کل کالباس مارتادلا
قیمت تمام شده ژامبون گوشت
هزینه کل ژامبون گوشت
قیمت تمام شده کالباس خشک
هزینه کل کالباس خشک
قیمت تمام شده سوسیس بلغاری
هزینه کل سوسیس بلغاری
سود سالانه
محاسبه ارزش افزوده
محاسبه شاخص های اقتصادی
محاسبات نقطه سربه سر
عکس های مرتبط با کارخانه سوسیس و کالباس و دستگاه های مخصوص آن
نقشه و پلان کارخانه
...